top of page

Begrafenissen - Funerarium De Hertogh regio Humbeek (Grimbergen), Vier Generaties tot uw Dienst

Funerarium in Humbeek voor een waardige begrafenis

Afscheid nemen is moeilijk en vraagt tijd. Die tijd gunnen we u bij Begrafenissen - Rouwcentrum De Hertogh in Humbeek, Grimbergen. Dankzij ons volledig uitgeruste funerarium is het voor ons mogelijk om iedere overledene op te baren in een afzonderlijke rouwkamer. Zo krijgen u en u familieleden de nodige ruimte en tijd om op een rustige manier te rouwen en afscheid te nemen van uw dierbare. Dreigen er te veel mensen aanwezig te zijn op de rouwbegroeting? Dan bieden we de bezoekers een comfortabele plek aan waar ze in alle rust en discretie hun beurt kunnen afwachten.

Kies voor een ervaren begrafenisondernemer

Een begrafenisondernemer is een vertrouwenspersoon, die u bijstaat gedurende de moeilijkste momenten in een mensenleven. Wij ontzorgen u als nabestaande van de praktische beslommeringen die bij het overlijden van een dierbare op u afkomen. Bij Begrafenisonderneming De Hertogh in Humbeek werken we al vier generaties lang aan het vormgeven van een waardig afscheid. Want een serene rouwbezorging is het fundament van uw rouwproces. Daarom bieden wij u een totale dienstverlening aan, op elk moment. Zo krijgt u de nodige tijd en ruimte om te rouwen. Samen werken we zo aan een waardig afscheid en een mooi aandenken aan uw dierbare.

logo

Kiest u voor Rouwcentrum De Hertogh in Humbeek als begrafenisondernemer, dan kiest u voor een waardig afscheid met professionele begeleiding van A tot Z. Ontvangt u graag meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op en laat ons al uw vragen weten.

In alle discretie zorgen wij voor u en uw overledene.

bottom of page