top of page

Voor een groot Aanbod Grafzerken, kies voor de Grafstenen van Rouwcentrum De Hertogh Humbeek

Rouwcentrum De Hertogh in Humbeek verzorgt uw traditionele begrafenis

Wanneer u kiest voor een traditionele begrafenis staat Rouwcentrum De Hertogh uit Humbeek (Grimbergen) u bij met raad en daad. Als onderdeel van onze volledige rouwbegeleiding kunt u bij ons ook terecht voor een grafzerk die beantwoordt aan al uw wensen. Bij het overlijden van een dierbare komt heel wat kijken en Rouwcentrum De Hertogh in Humbeek staat u graag bij van A tot Z, met een totaalservice die u volledig ontzorgt. Naast rouwbrieven en bloemen hoort daar ook het kiezen en plaatsen van de grafsteen bij -- of het nu gaat om een traditionele begrafenis en crematie. De grafzerk markeert een mooie en serene rustplaats voor uw overledene en geeft u als nabestaande de kans om uw dierbare te bezoeken. Rouwcentrum De Hertogh helpt u dan ook graag in de zoektocht naar een zerk die de persoonlijkheid van de overledene weerspiegelt.

Grafzerken inclusief plaatsing en belettering

Kiest u voor een grafzerk, dan staat Rouwcentrum De Hertogh uit Humbeek niet alleen garant voor de juiste steenkeuze, we zorgen ook voor een feilloze plaatsing en een mooie en elegante belettering. Zo krijgt de overledene de laatste rustplaats die hij of zij verdient. Samen met onze diensten voor rouwdrukwerk en rouwbloemen vervolledigt de grafzerk zo onze totale service op het gebied van traditionele begrafenissen.

Wilt u graag meer weten over een traditionele begrafenis met grafzerk bij De Hertogh uit Humbeek; aarzel dan niet om ons uw vragen te stellen.

Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en zorgen voor een waardige rouwbezorging van uw dierbare.

bottom of page